2011 sæsonen er – for os som ikke vintercamperer – så småt ved at gå på held. Sensommeren har i den grad ikke været den bedste, men vi har dog lavet et par weekendture til h.h. Hornbæk (DCU plads) og Vemmetofte Strand. 
Fælles for disse to ture var at vi først besluttede os i sidste øjeblik, når vi kendte vejrudsigten og ikke risikerede at sidde i vognen mens det regnede i et væk. Derfor har vi heller ikke lavet ret meget andet end at slappe af og gå ture i skovene omkring pladserne. Vi tog heller ikke særlig mange billeder på disse to ture.
Der ud over havde vi også besluttet os for at bruge de sidste dage af vores sommerferie på Enø Camping (det ER bare vores foretrukne plads). Her havde vi dog ikke tage den danske monsunregn i ed. Vi ankom onsdag d. 10. august, mens det stadig var tørvejr; men efter 2 timer begyndte regnen og så holdt den ellers ikke op. Så efter 3 dage med uafbrudt regn valgte vi tage hjem før tid – med stor forståelse fra Tina og Ulf! - Men...
 
... som sagt, så er Enø bare stedet – så da Tina, da vi ”flygtede” i regnen i august, ”opfordrede” os til at komme til afslutningsweekenden 23. til 25. september, ja så blev det selvfølgelig sådan! Om det så er for at drille dem som har brugt sensommeren på campingpladserne rundt omkring og nu er ved at lukke ned for 2011, ja så skiftede vejret helt rundt i dagene op til denne weekend og pludselig blev det vel det som vi kan kalde for ”indian summer” – for sikke et sommervejr det pludselig blev. Solen skinnede og temperaturen kom op omkring de 19-20 grader hele weekenden – kun aften og nætterne afslørede af vi befandt os i slutningen af september.
 
Fredag aften slappede vi med en god steak på grillen og en flaske rødvin – alt mens vi sad i forteltet og så ”Vild med Dans”. Det var for øvrigt ganske pussigt at vi satte forteltet op, mens stort set alle andre enten havde eller var i gang med at pille deres ned. Men det det kun tager os ca. 1½ time at få det hele sat op (og lidt under 1 time at pakke sammen), ja så gør vi det gerne da det giver meget mere plads.
Lørdag formiddag gik vi en god tur langs med kanalen med Sophus og nød den lune sensommer. Det var dog tydeligt at vi er sidst på sæsonen da der ikke er så mange turister som i juni, juli og august – eller også så var alle blevet skræmt væk af det vejr som vi hidtil har haft!
Tilbage på campingpladsen sad vi og slappede lidt af mens vi kunne se hvordan alle var ved at samle sig bagved TV-hytten til eftermiddagens arrangement. Vi syntes ikke vi havde set så mange på pladsen i løbet af formiddagen – men som mus af huller myldrede det med mennesker. Tina og Ulf havde sørget for smørrebrød (700 stk.) og fadøl/vin til alle! Dog havde de ikke taget vejret med i beregningen, for da det var lunt og solen skinnede så var det som om at folk ikke rigtig gik hjem til vognene – så Ulf måtte hente ekstra fadøl hos Tinas søster, Stine, på Enø Grill- og Steakhouse!
 
Vi havde bestilt bord til aften på grillen – og da Tina mente vi skulle sidde ved samme bord hev hun fat i telefonen og ringede til Stine og fik tingene til at gå op i en højere enhed! Vi fik luftet Sophus og gik derefter mod grillen omkring 18:30. Her stod den på trerettes menu til 199,- for super dejlig mad (rejecocktail, højreb og is) – og lad os så bare sige at vi markerede afslutningen på Enø sæsonen…wink
 
Det gode vejr fortsatte om søndagen og vi kunne derfor i ro og mag nyde morgenmaden og få pakket sammen i solskin – eneste udfordring var den store mængde dug - og at vi helst ikke skulle stå med hovedet nedaf frown! Sider og front lynede vi af forteltet og fik dem helt tørre. Herefter var det så kun taget på teltet som var let fugtigt da vi pakkede det (det blev lagt over en stige da vi var hjemme i en times tid, så var det klaret).
Da vi havde pakket det hele ned gik vi lige en tur rundt på pladsen og ud omkring stranden for at sige tage afsked for 2011 inden vi kørte ud af pladsen ved tolvtiden.
 
Vi ser frem til 2012 – vi har besluttet os: Foråret skal tilbringes på Enø, så vi er tilbage 30. marts 2012!