Artikelindeks

Så er vores campingsæson i gang! Vi har i år valgt at have en forårsplads på Enø Camping i modsætning til de øvrige år hvor vi har kørt rundt til forskellige pladser hele sæsonen – og hvorfor så lige en forårsplads på Enø?
 
Jo fordi her er det hele gået op i en højere enhed for os. 
Først og fremmest så er hele livet og miljøet omkring pladsen skønt. Her er alt hvad man har brug for indenfor kort afstand: Bager, supermarked, fiskehuse, spisesteder.
Samtidig så har vi lige fra første gang vi kom på pladsen følt os velkomne – ikke ”bare” som gæster, men som venner. Dette kan ikke mindst tilskrives Tina og Ulf, som med personlighed og varme gør et stort arbejde for at alle føler sig velkomne uanset om man er weekendgæst eller fastligger. Læg dertil Stine og Tim i grillen som også giver alle et smil og kommentar med på vejen - selvom der er travlt så har alle tid til hinanden!
Endelig så ligger pladsen i en afstand som vi kan nå i løbet af en times tid fra Hvidovre.
Så da vi i forbindelse med pladsens sæsonafslutning i september 2011 sad til bords med bl.a. Tina da vi spiste middag på Enø Grill faldt snakken på en forårsplads – og netop kun en forårsplads da vi stadig gerne vil ud i Europa om sommeren og kan se lidt andre pladser og områder om efteråret.
 
Så derfor er vi at finde på plads 259 på Enø Camping fra Påskeugen og frem til Sankt Hans.