Artikelindeks

8/8 - 12/8-2012
Vi er dårligt kommet hjem fra vores sommertur til Frankrig før vi er afsted igen (godt nok kom vi hjem til Danmark d. 3. august, men vi holdt lige ”rast” hos Kaspers forældre til om mandagen). Men nogle af de gode venner fra Enø (inkl. Tina!) spurgte om vi ikke kom ned lidt før efterårssæsonnen – ja det var det jo blevet til; vi kan ikke undvære øen og de skønne og skøre mennesker på pladsen.
Vore efterårsplads
Vejudsigten lød jo også helt skøn, så vi fik aftalt med Arne Sørensen (www.servicevognen.dk) at vi kunne hente vognen onsdag over middag uden den defekte højre mover motor (den kommer så på når den er lavet og vi er færdig med efterårssæsonnen på Enø d. 30/9). Den største udfordring var at vi skulle have alt i bilen hjemmefra, da vi jo ikke kunne pakke noget i campingvognen – og vi syntes alligevel ikke vi ville køre til Køge, koble vognen på bilen og så tilbage til Hvidovre. Men med en stor stationcar kan det godt lade sig gøre og lidt over 12 kørte vi af sted. Campingvognen stod klar til at spænde for på værkstedet og vi fortsatte videre ned mod Enø.
Vi ankom til pladsen lidt over to og blev modtaget med hilsner, kram og flag! Vognen kom på plads – vi har nr. 500 her i efteråret; tæt på servicebygning og med forteltet vendt mod syd, så masser af sol! Forteltet blev rejst, selvom det blæste ret godt lige ind mod vognen og vi skulle holde godt fast indtil pløkkerne sad hele vejen rundt! Dog tog det os lidt længere tid at få det hele stillet op netop på grund af vinden og vi besluttede derfor at Stine måtte stå for maden i dag – så det blev til to (meget store) bagte kartofler med tilbehør og en stor fadøl. Dorthe og Rene, som også er her et par dage før tid, havde spurgt om vi ikke kom til et glas vin hos dem til aften – så det gjorde vi selvfølgelig…
De næste dage nød vi rigtig og slappede af – det er som at komme hjem, så vi hyggede os sammen med Dorthe og René de første par dage (de var der ikke i weekenden) – og om lørdagen havde vi Ulf, Tina og børnene til tapas; en stille og rolig, hyggelig aften med god mad.