Artikelindeks

24/5 – 26/5
Weekend og Enø – og på trafikken ud af København kunne vi godt mærke at der ikke var samme tryk på, som de sidste par, forlængede, weekender. Turen fra Ishøj og til Solrød kostede ikke mere end 5-10 minutter end hvad det normalt ville, så vi var fremme på øen kl. 16:45. Fredag stod bare i afslapningens tegn – et par kylligebryster på grillen og kartoffelsalat til. Om aftenen nød vi et glas rødvin sammen med Thomas og Camilla – mens Kasper og Thomas lagde planer for lørdagen…
For Thomas havde medbragt ”KitchenAid” med alt tilbehør, så der skulle laves ”pøller”. Thomas var af sted efter kød og diverse krydderier, og over middag gik de to i gang. Fem forskellige smagsvarianter blev det til: Chilli, hvidløg, paprika, bacon/ost og Herpes de Provence. Pølserne blev først røget ca. 45 minutter og derefter blancheret i 15 minutter – herefter var de klar til grillen. Kasper og jeg fik så desværre ikke smagt dem (endnu) da vi skulle ned til Dorthe og René og spise til middag, men så har vi det til gode.
René havde købt laksesteaks og hertil lavet en lækker salat med spidskål, tomater, forårsløg m.m. – super lækkert og let sommermad. Der ud over fik vi også booket rejse til vinter: Gambia. Dorthe har været der for mange år siden og efter at vi havde undersøgt de steder vi ellers kunne tænke os, så faldt valget på Afrika. Kasper og jeg glæder os nu også til at se noget helt andet end det vi har set på Gran Canaria de sidste 5-6 år. Vejret hele denne lørdag var for øvrigt ganske fint, tørvejr hele dagen, stort set ingen vind og lidt sol ind imellem.
Søndag var det til gengæld ikke så godt vejr. Så da vi havde spis morgenmad fik vi pakket sammen og forlod Enø ca. 11:30 – turen hjem gik så lige forbi SuperBrugsen i Fensmark, så er der handlet til de første par dage af ugen.